Ann Jorun Hillersøy


Etter at jeg meldte meg inn i partiet i september 2022 har det gått slag i slag, med verv som lokallagsleder i Bergen, en valgkamp der jeg sammen med styremedlemmene og mange medlemmer la ned en stor innsats. Jeg ofret f.eks. hele sommerferien for å kjøre ut flyers til medlemmene. Jeg var også synlig i media i Bergen. Vi høstet fruktene av arbeidet ved at vi fikk inn 3 representanter i bystyret i Bergen, og jeg fikk verv både i kommunen og på fylket.
Jeg bare kastet meg uti det, og jeg angrer ikke. Det har vært en bratt læringskurve.
Jeg er klar til å kaste meg uti det på nytt, hvis jeg er ønsket av landsmøtet.
Jeg er klar for en ny, bratt læringskurve, sammen med solide folk som besitter ulik form for kompetanse, noe som kan bidra til en god helhet og et velsmurt sentralt maskineri.

Egenskaper som jeg mener teller positivt: Jeg er god til å uttrykke meg både skriftlig og muntlig, jeg er utadvendt og kan promotere INP-politikken på en forståelig måte.
Jeg har et stort engasjement og jeg er entusiastisk, og det smitter over på andre.
Jeg er ingen typisk politiker, og det tror jeg er en fordel. Jeg bruker ikke politikerspråk og snakker ikke rundt grøten. Folk kan kjenne seg igjen i det.
Jeg har fått en del erfaring med mediahåndtering, noe jeg mener er viktig.
Det kan også være en fordel med en kvinnelig leder i et mannsdominert parti. Ikke jobber jeg i oljen, heller, men i kulturen, noe som knuser flere myter om partiet og viser at INP er for alle. Jeg vil også si om meg selv at jeg er modig. Jeg har tatt store utfordringer på kort varsel.
Jeg tør, jeg våger. Det tror jeg er en viktig egenskap.
Jeg har også lang erfaring med å prestere under press, da jeg har opptrådt siden jeg var 10 år.
Det er en egenskap som kommer veldig godt med i en slik rolle. Jeg klarer å beholde roen og blir ikke vippet av pinnen.
Jeg vil veldig gjerne være med å løfte INP videre fremover, med Stortingsvalget i 2025 som det store målet. Får jeg tilliten til det, skal jeg gjøre mitt ytterste, og tenke som en toppidrettsutøver hver dag frem til 11. september neste år. Jeg er klar for å gi gass (og olje)!