Pressemelding

/images/hurdalsjoen.jpg

Pressemelding

Industri- og næringspartiet (INP) gjennomfører landsmøte på Hurdalsjøen hotell 26. - 28. april. På landsmøtet skal det velges partileder, nestledere og sentralstyre. I tillegg skal det velges leder for programkomiteen. Et helt sett med partivedtekter skal også behandles og vedtas denne helgen.

Partiprogrammet INP gikk til valg på i 2023, og som ga partiet en oppslutning på over 4 prosent, skal naturligvis fortsatt ligge til grunn for det videre arbeidet, sier midlertidig partileder Joar Nesse.

Valget sist høst viste at Industri- og næringspartiets grunnpolitikk fyller et stort hull i det norske politiske landskapet, og den politikken skal det bygges videre på. Derfor har INP fortsatt et realistisk mål om 10 plasser på Stortinget etter valget i 2025.

Det er venta 135 delegater fra hele landet til Hurdalsjøen Hotell denne helga. Dette blir første gang partiet inviterer til et stort arrangement i dette formatet, der hele prosessen frem til landsmøtet er bygget på demokratiske politiske arbeidsmetoder.

Møtet streames direkte på INPs fb-side. Streamingen starter tidligst kl 10:00. Det kan oppstå forsinkelser, av tekniske årsaker.


VÅRE NYHETER

INP har avholdt sitt landsmøte på Hurdalssjøen 26-28. april
INP har avholdt sitt landsmøte på Hurdalssjøen 26-28. april
Med 134 delegater til stede ble landsmøtet særdeles vellykket og har nå skaffet seg et solid fotfeste både organisatorisk og politisk til tjeneste for det norske folk!
Pressemelding
Pressemelding
Industri- og næringspartiet (INP) gjennomfører landsmøte på Hurdalsjøen hotell 26. - 28. april.