Bente Iren Hanssen 

 FYLKESLEDER 

bente.hanssen@inpartiet.no

Lokallag i Nordland


Bodø INP: Håvar Berg Larsen

bodo.nordland@inpartiet.no


Rana INP: Johnny Ronesen

rana.nordland@inpartiet.no


Sortland INP: Roy Allan Jenssen

sortland.nordland@inpartiet.no


Fauske INP: Leif Bjarne Alpøy

fauske.nordland@inpartiet.no


Hadsel INP: Kristin Lovise Fjærvoll

hadsel.nordland@inpartiet.no


Vega INP: Joakim Hansen

vega.nordland@inpartiet.no


Narvik INP: Jan-Olav Opdal

narvik.nordland@inpartiet.no

>>> FLYER NARVIK INP

 
 
 
 
  • Født og oppvokst på Herøy i Nordland, har to døtre og to herlige barnebarn på 9 og 13 år. Jeg har vært innom ulike arbeidsområder i min karriere, startet med fiske & fangst og havbruk, og endte etter hvert opp som adjunkt, og jobbet i skolevesenet i 12-15 år. Tok så videreutdanning på masternivå (MPA) og har i de senere år arbeidet med organisasjons -og forretningsutvikling i flere start-ups og selskaper, og jeg brenner for engasjement, framdrift og utvikling.
  • Jeg har alltid vært EU motstander, og opptatt av natur og miljø. Etter å ha vært vitne til regjeringens håndtering av vindkraftnæringen her til lands, hvor bruk av politi som maktautoritet for å regulere og forhindre folk fra å si sin mening har vært svært synlig og ubehagelig, ønsket jeg å ta et standpunkt og meldte meg inn i INP. Etter å ha blitt kjent med partiet, og programmet kan jeg ikke annet enn å si meg enig i det meste som står der.
  • Da jeg ble medlem bodde jeg i Trondheim, og jeg var aktiv i Trondheim INP og i Trøndelag fylkesstyre – som sekretær. Nå ønsker jeg å bidra til å videreutvikle Nordland fylke og lokallagene i fylket – og håper INP Nordland gjør et bra lokal -og fylkesvalg i -23.